L'Aecc-Catalunya i Castelldefels lluitaran junts contra el cáncer

Es comprometen a treballar conjuntament en un programa d'activitats, durant un període de tres anys.

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i la directora gerent de l'Aecc-Catalunya contra el Càncer, Ángela Sánchez, signaran el conveni en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelldefels. Un conveni de col·laboració amb el que es comprometen a treballar conjuntament en un programa d'activitats, durant un període de tres anys, amb l'objectiu de lluitar plegats contra la malaltia i desenvolupar tasques de prevenció entre la població de la ciutat.

Els projectes marcats per aquest conveni es centraran en l'assessorament general sobre l'epidemiologia del càncer, consells sobre realització de documentació i fulletons relacionats amb la malaltia, una jornada anual sobre activitats preventives i la col·laboració en organització de xerrades a diferents associacions y entitats.

La signatura d'aquest nou conveni es fa un any després de la implantació, amb gran èxit, d'un servei gratuït de psicooncologia ofert per l'Aecc-Catalunya contra el Càncer al CAP de Can Bou de Castelldefels. Aquest servei es possible gràcies a un acord establert entre l'associació i Castelldefels Agents de Salut (CASAP) i permet que els psicooncòlegs de l'aecc atenguin cada setmana als pacients de la zona i als seus familiars.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix