Comença la Primavera del Cooperativisme de Sant Boi

Ahir dimecres va tenir lloc l'acte de presentació al barri de Ciutat Cooperativa.

El barri de Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat va tenir lloc l’acte de presentació de la Primeravera del Cooperativisme. Un acte que va comptar amb la presència de la nova alcaldessa del municipi baixllobregatí, Lluïsa Moret. Artijoc, Part'Teló i Frikigames hi van organitzar activitats d'animació i jocs col·laboratius. Representants de nou cooperatives de Sant Boi i l'entorn han compartit les seves experiències en una taula rodona. El programa té com a objectiu promoure el cooperativisme com a fórmula per dinamitzar l'economia local. La Cooperativa d'Habitatge Ciutat Cooperativa, Eivissa&Associats, Frescoop, Institució Balmes, Suara, TEB Grup Cooperatiu, Coperauto i Calidoscoop i la Confederació de Cooperatives han participat en la taula d'experiències de la jornada, han explicat la seva trajectòria i han parlat sobre assumptes com la conveniència de posar en marxa una cooperativa en el moment actual i els avantatges i inconvenients d'aquesta fórmula.

La ciutat de Sant Boi aposta pel foment del cooperativisme com a fórmula per estimular l'economia local en l'actual situació de crisi econòmica. La llarga trajectòria del municipi en aquest àmbit (i, en particular, del barri de Ciutat Cooperativa) facilita aquesta aposta, que s'ha concretat a partir de l'adhesió al programa Municipi Cooperatiu de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

La Primavera del Cooperativisme és una iniciativa del Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social (CoBoi), en col·laboració amb l'empresa municipal Coressa. Al llarg d'aquest any es duran a terme accions de sensibilització, orientació i formació sobre cooperativisme .

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix