Classe magistral de l’olesà Pau García-Milà

Segons ha explicat durant la seva ponència al Cornellà Creació Fòrum: “Tenir idees és important però, ser capaços de transformar-les en projectes ésencara més important”.

El jove empresari i comunicador Pau Garcia-Milà ha realitzat en el Museu Agbar de les Aigües una ponència al Cornellà Creació Fòrum davant de més de cent cinquanta empresaris. En la seva conferència “De la idea a l’acció” l’olesà ha parlat de “la importància de no deixar passar una idea sense intentar portar-la a terme. Tenir idees és important. De fet, és vital però, ser capaços de transformar aquestes idees en projectes reals i tirar-los endavant, és encara més important” i ha afegit que “no deixem mai que una idea passi per por que no funcioni.”

La seva intervenció ha girat entorn la importància de fer cas a les idees que, segons explica, “moltes vegades les deixem passar sense saber ni que les tenim”. El nostre convidat ha exposat nombrosos exemples de joves emprenedors que han sabut fer realitat les seves idees convertint-se en empresaris d’èxit: “moltes d’aquestes idees surten de la rutina i de les passions, no cal anar més enllà. Apareixen en qualsevol moment de la nostra vida i no s’han de subestimar”. Segons Garcia-Milà, els bons projectes surten “observant, preguntant, generant, explicant i repetint, fet que ell exposa com a cinc claus o passos bàsics per passar de la idea a l’acció.”

En l’actualitat, en Pau Garcia-Milà compagina la seva extensa vessant comunicativa col·laborant en mitjans com TV3 o La Sexta entre d’altres mitjans amb el repte d’una nova empresa, IdeaFoster, la primera materialitzadora d’idees que neix amb tres oficines en Barcelona, Madrid i Mèxic però amb caràcter global i amb l’objectiu de crear tota una xarxa d’oficines en Europa i Amèrica.

Redacció / Foto: Cornellà Creació

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix