Sant Just Desvern desplegarà una gran bandera per la pau

El lema de la Festa, que es farà el pròxim dissabte, està dedicat a la figura de Nelson Mandela.

Més d'una vintena d'entitats i associacions participaran realitzant activitats i/o donant a conèixer la seva activitat solidària durant la Festa de la Pau d'enguany que se celebra en el ja tradicional espai de la Plaça de la Pau. Ja fa 15 anys que nombroses entitats organitzen coordinadament amb l'Ajuntament aquesta festa amb l'objectiu de difondre l'activitat solidària que es desenvolupa al municipi.

Enguany es podrà participar visitant les parades d'entitats, en la recollida d'aliments que es farà al costat del Caprabo (Illa Walden) i que es donaran a la Creu Roja, recollida i venda solidària de llibres a través de Recicla Cultura, espectacle infantil de circ, sardanes, gòspel, batucada i actuació dels dimonis i diablets de Sant Just són algunes de les activitats previstes. Els beneficis de la botifarrada d'aquest any seran destinats íntegrament a Arrels Fundació que dedica la seva activitat solidària a donar suport a les persones sense sostre.  

A les 20 h està previst la lectura del Manifest i l'acte central de la Festa de la Pau. Aquest any està previst el desplegament d'una bandera de la Pau gegant que cobrirà bona part de la plaça i que ha estat cosida per l'Associació de Gent Gran de Sant Just Desvern i la Comissió de Festes Barri Nord.

Estrena de Carlos Latre

A més, el dissabte 17 de maig, l'artista Carlos Latre fa la preestrena del seu nou espectacle "15 años no son nada" a la Sala Municipal de l'Ateneu. El preu de l'entrada és de 10 € i també es destinaran íntegrament a aquesta fundació. Les entrades es poden comprar anticipadament al Casal de Joves, del 7 al 15 de maig, de 17 a 19 h i també dues hores abans de l'espectacle.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix