A l’ermita de Sant Ramon de Sant Boi també es podrà estudiar el temps

El meteoròleg de TV3, Francesc Mauri, va inaugurar el nou espai amb una xerrada sobre el canvi climàtic.

Aquest passat diumenge es va celebrar l’acte de presentació de la nova aula de meteorologia del Centre d'Interpretació del Paisatge de la Muntanya de Sant Ramon. El conegut meteoròleg Francesc Mauri, un dels 'homes del temps' de TV3, ha fet una xerrada sobre el canvi climàtic amb la presència d’unes 120 persones. També es va inaugurar una exposició de fotografies "Tempestes al Baix Llobregat", que es podrà visitar durant tot l'any 2014 en aquesta nova aula de meteorologia.

L'ermita és, per la seva ubicació, un lloc idoni per a l'observació i l'estudi dels fenòmens meteorològics, els astres, la migració d'aus i el paisatge. L'Ajuntament de Sant Boi treballa per proporcionar a la ciutadania instruments que permetin aprofitar aquestes potencialitats. Aquest nou recurs es posa en marxa amb la col·laboració de Meteo Baix Llobregat i l'Associació de Voluntaris Forestals de Sant Boi.

Cal destacar que al terrat de l'ermita de Sant Ramon hi ha instal·lada des de l'any 2007 una càmera que recull imatges panoràmiques de Sant Boi i el delta del Llobregat per acompanyar visualment les notícies del temps de la Televisió de Catalunya.

Redacció / Foto: Ricardo Caballero

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix