Festa solidària a favor del futur hospital de dia d'oncologia de Sant Joan de Déu

Se celebrarà aquest diumenge i hi ha previst diverses activitats adreçades als infants.

El pròxim diumenge 27 d'abril, la plaça Lluís Companys de Sant Feliu de Llobregat tindrà lloc una festa on es barrejaran la festa i la solidaritat. L’Associació per una Il·lusió (APUI), amb el suport de l'Ajuntament, organitzarà aquest acte que té com a objectiu recaptar fons que ajudin a finalitzar les obres de construcció de l'hospital de dia d'oncologia de Sant Joan de Déu.

La festa, que es durà a terme entre les 10 i les 14.30 h, inclourà tota mena de diversions adreçades especialment als infants com ara inflables, pallassos, manualitats, espectacles de bombolles i música. A més, se sortejaran obsequis que han estat cedits pels establiments comercials de la ciutat, així com samarretes i pilotes signades per diferents jugadors del FC Barcelona. Durant l'acte, Carla, una nena de 10 anys de Sant Feliu de Llobregat i que està en procés de recuperació de la malaltia, llegirà una carta d'agraïment per l'ajuda rebuda. La celebració comptarà amb la col·laboració desinteressada de moltes persones, com ara el periodista Xavi Díaz, que presentarà l'acte.

El futur hospital de dia de Sant Joan de Déu preveu atendre els infants que són tractats diàriament en el centre hospitalari amb quimioteràpia o radioteràpia. El nou hospital preveu duplicar la capacitat de l'actual on es fan les teràpies actualment. Les obres s'estan finançant amb aportacions d'empreses i particulars.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix