Protesta dels pares i mares de l'escola El Cau de la Guineu de Corbera

Van assistir al Ple amb pancartes i cartells demanant que s'acabin les obres pendents.
El col·lectiu de pares i mares de l’escola El Cau de la Guineu de Corbera de Llobregat, acompanyats per un bon nombre de nens i nenes usuaris del centre educatiu, van assistir al Ple ordinari de març per tal d'exigir l'acabament de les obres de l'escola situada a la zona coneguda com a Corbera 2000. Amb motiu de la crisi, el govern de la Generalitat de Catalunya va aturar la construcció de la segona fase de les obres i es va plantejar fins i tot tancar el centre argumentant que havien baixat les previsions de creixement demogràfic de la població. Les gestions fetes fins ara per l'equip de govern garanteixen la continuïtat del centre que serà d'una sola línia però en cap cas es tenen garanties de l'acabament de la segona fase.

En aquest moment s'ha demanat la redacció d'un nou projecte adequat al nou plantejament que s'ha fet del centre i també s'ha confirmat que es realitzaran unes obres per finalitzar la zona de pati i esbarjo.

A més, l'equip de govern s'ha compromès a demanar que una representació de l'AMPA pugui assistir a les reunions amb la Secretaria Territorial d'Educació per poder estar ben assabentats de les converses que s'estan mantenint de cara a resoldre aquesta situació.
      
Redacció / Foto: Ajuntament de Corbera
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix