Sant Just compta amb un nou servei per a actuacions ràpides a la via pública

El consistori municipal pretén complementar la feina que realitza la Brigada Municipal.
Ahir dilluns va començar el nou servei per a actuacions ràpides a la via pública (UR). La caiguda d'inversions d'altres administracions públiques ha fet que l'Ajuntament de Sant Just Desvern hagi pres la iniciativa amb l'aprovació d'un contracte de manteniment de la via pública i l'espai urbà mitjançant el qual es crea una unitat d'intervenció ràpida i es destina una partida anual per a actuacions concretes de millora de paviment, voreres, etc. 

Amb aquest nou servei es pretén complementar la feina de la Brigada Municipal, donant una resposta més àgil a les necessitats de la ciutadania, així com realitzar el manteniment preventiu i correctiu de tots els elements a la via pública: des d'un panot aixecat per una arrel fins a la renovació de tot un carrer o avinguda. 

La unitat d'actuació ràpida disposa de dos vehicles i quatre treballadors/es. Aquest 2014 està previst resoldre i donar resposta immediata a més de 1.700 m2 de paviment de voreres, més de 1.000 m2 de paviment d'asfalt i més de 60 escocells, entre altres elements. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just Desvern


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix