L’Ajuntament de Sant Just organitza un curs de “coaching” per buscar feina

Té com a objectiu la gestió de les emocions, reforçar l’autoestima personal i donar les eines per un lideratge personal més efectiu.
L'Ajuntament de Sant Just Desvern posa en marxa una nova eina formativa per a la recerca de feina dirigit per a persones en atur. Es tracta d'un curs de "coaching" que té com a objectiu la gestió de les emocions, reforçar la seva autoestima personal i donar les eines per un lideratge personal més efectiu.

El consistori municipal ja ha organitzat una primera edició a Les Escoles amb una quinzena de persones seleccionades entre els serveis de Promoció Econòmica i Benestar Social. El curs consta de tres sessions i la voluntat és fer més edicions perquè més persones en situació d'atur se'n puguin beneficiar. En la mateixa línia, el servei de Promoció Econòmica realitzarà un altre curs més adreçat a l'adquisició de competències bàsiques. Començarà el proper 5 de febrer i consta de set mòduls (entre febrer i maig de 2014): competències digitals, competències lingüístiques, competència d’autonomia i iniciativa, aprendre a aprendre, competències matemàtiques, interacció amb el món físic i aplicació de les competències lingüístiques a la redacció de textos.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix