Els infants de l’escola Sant Climent s’impliquen en la conscienciació dels propietaris de gossos

Una de les classes de P5 del centre ha desenvolupat als carrers de la vila una campanya per tal que els propietaris recullin els excrements dels animals.
Una de les classes de P5 de l’escola Sant Climent participa aquests dies activament de les diferents actuacions que es desenvolupen al municipi per a promoure el civisme entre els propietaris dels gossos. A instàncies de l’AMPA i el professorat del centre, la classe, que al llarg d’aquest curs es fa dir “Els gossos” ha treballat la importància de recollir els excrements a la via pública. Així, el treball realitzat a l’aula s’ha estès als carrers de la vila amb la penjada de diferents cartells realitzats pels propis infants en els que s’insta als propietaris de gossos a mantenir una actitud cívica.

Aquesta iniciativa de l’escola ve a sumar-se a les diferents actuacions municipals dutes a terme des del passat mes de desembre. Aquestes inclouen la senyalització especial a l’entorn del centre per a evitar la presència de gossos, una campanya de conscienciació a través del repartiment entre els pares i mares d’un díptic informatiu i les proves pilot realitzades amb el sistema de recollida d’orins Urban Dog Nature.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix