Norwegian Air Shuttle posa en marxa una base d’operacions a Barcelona

La companya aèria presenta el pla d’expansió i anuncia l’inici d’operacions de vols de llarga distància a partir de l’any 2016.

Ahir es va presentar els seus plans d’expansió la companyia Norwegian Air Shuttle conjuntament amb el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA). Durant l’acte, la companyia va anunciar l’obertura a Barcelona d’una base operativa a partir de la temporada d’estiu de 2014, que inclourà tres aeronaus i que implicarà la creació de centenars nous llocs de feina. Així mateix, Norwegian Air Shuttle va informar de la seva previsió de contractar serveis de manteniment a Barcelona i està avaluant la possibilitat de realitzar cursos de formació per a tripulants.

A nivell operatiu, la companyia obrirà quatre noves rutes des de l’Aeroport de Barcelona-El Prat a Sandefjord Torp (Noruega), Hamburg, Berlín i Varsòvia; i incrementarà el nombre de vols de les rutes que té actualment a Estocolm, Hèlsinki i Londres.

Segons declaracions del seu CEO, aquesta nova operativa suposarà un increment del 40% de l’oferta de seients a la setmana respecte a la temporada d’estiu 2013. Norwegian Air Shuttle és la primera companyia low cost d’Europa que ha iniciat operacions de llarga distància.
Segons Bjorn Kjos, Norwegian Air Shuttle té plans de continuar l’expansió d’aquest tipus d’operacions i ha confirmat que, esperant un acompanyament positiu de l’evolució del mercat, preveu l’operació de nous vols de llarga distància des de l’Aeroport de Barcelona-El Prat a partir de l’exercici 2016. Així mateix, ha declarat la seva intenció d’obrir vols des de Barcelona amb dues o tres noves destinacions amb l’ús d’un Boeing 787.

Durant l’acte, totes les institucions han destacat la importància de la gran aposta de Norwegian Air Shuttle per a que l’Aeroport de Barcelona-El Prat estigui cada vegada més i millor connectat a nivell internacional. La companyia ofereix connectivitat entre els seus vols, fet que reforçarà el tràfic de connexió de l’aeroport i afavorirà l’arribada del turisme i aquelles petites i mitjanes empreses que facin ús dels seus serveis.

L’acte va comptar amb la participació de Bjorn Kjos, Chief Executive Officer de Norwegian Air Shuttle, Ricard Font, secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i president del CDRA, Sònia Recasens, tinent d’Alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i Sònia Corrochano, directora de l’Aeroport de Barcelona - El Prat.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu
 
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
147

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix