La I Marxa unitària contra la violència masclista aplega unes 600 persones

El Parc de la Torreblanca va ser el punt de trobada on es van fer diverses activitats reivindicatives per millorar la sensibilització social.

Al voltant de les 600 persones van participar en la primera Marxa unitària contra la violència masclista. Els participants i les participants van anar a peu des de diferents punts de la comarca fins al Parc de Torreblanca on van confluir al plataner central del parc.

Un cop reunides totes les marxes es van fer diversos parlaments en els quals hi va participar la vicepresidenta del Consell Comarcal, Lourdes Borrell, l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, i l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz. Posteriorment, es va llegir el manifest per part de la guanyadora de la darrera edició del Premi Literari Delta, Ció Lerma. I per cloure l’acte els alumnes de l’Escola de Música Miquel Pongiluppi del Papiol van interpretar dues peces musicals.  

En l’organització de l’acte hi van col·laborar els tretze ajuntaments participants, el Consell Esportiu del Baix Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. La Marxa ha estat l’acció principal impulsada pel Consell de les Dones del Baix Llobregat i forma part del conjunt d’activitats organitzades amb l’objectiu de millorar la sensibilització social i la prevenció de la violència masclista.

Redacció / Foto: CCBLL
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
142

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix