Sant Vicenç dels Horts tindrà un Consell Municipal de Serveis Socials

El Ple municipal ha aprovat el reglament i l’objectiu és crear un òrgan de participació per l’assessorament i la consulta.

El Ple de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va aprovar el reglament que haurà de regir el futur Consell Municipal de Serveis Socials. Serà un òrgan de participació que serveixi per l’assessorament i la consulta en matèria de Serveis Socials al municipi, el qual estarà integrat per representants de l’Ajuntament i de diverses entitats dedicades a l’atenció a les persones. Es podran “fer propostes i suggeriments de millora integral dels recursos i serveis” segons recull el reglament. També es podrà “deliberar sobre l’orientació general dels Serveis Socials a Sant Vicenç dels Horts”. Es crearà, en definitiva, un espai estable d’intercanvi d’informació general, i de comunicació transversal, entre els diferents agents implicats en política de Serveis Socials.

En la seva composició hi participaran membres de l’Ajuntament, la Generalitat de Catalunya, entitats associatives com el Consell de la Gent Gran, el Consell de la Dona, ONGs o representants de col·lectius immigrants, entre d’altres. També hi haurà representants dels sindicats majoritaris de la comarca i usuaris dels Serveis Socials. A més hi seran representades empreses contractades pel consistori per la prestació de Serveis Socials bàsics com la teleassistència.

Redacció / Foto: ASVdH
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix