La Fira Scrap Crea & Decora va rebre més de 12.000 visitants

Seixanta expositors d’arreu del món i setanta tallers fan que la mostra del sector dels treballs manuals de Viladecans es consolidi com a una de les més importants d’Europa 

Més de 12.000 persones —2.000 més que l’any passat— van visitar la tercera edició de la Fira Scrap Crea & Decora, que va tenir lloc el passat cap de setmana a l’edifici Cúbic de Viladecans. Divendres, l’alcalde Carles Ruiz va tallar la simbòlica cinta que iniciava tres dies intensos d’exposició, amb setanta tallers —en què hi ha hagut 700 participants—, actuacions i demostracions de scrap. L’scrap és l'art de fer treballs manuals per personalitzar objectes. Moltes persones fan servir aquesta tècnica, immortalitzant la seva creativitat en petites obres d'art de treballs manuals fets amb materials diferents. L’alcalde va destacar que és un orgull acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, una de les fires més importants d’Europa de scrap. “Venen persones de tot Espanya, Llatinoamèrica i de tot el món i és un referent més de la ciutat. A més, organitzada i promoguda per una empresa de la ciutat, per SDN, que per a nosaltres també contribueix a aquest orgull de ciutat”, va manifestar.

F P8IOWX0AABbbl

SDN Art, dedicada a la venda de productes per a scrapbooking, és l’organitzadora d’aquesta cita, que enguany va comptar amb seixanta expositors vinguts de totes les comunitats autònomes i d'altres països –com Suècia, Polònia, Argentina i França–. També es va dur a terme vuitanta tallers al llarg dels tres dies, a càrrec d'especialistes en el disseny i la creativitat de l’scrap. La fira va comptar amb la presència d'un gran nombre de professionals del sector amb abast nacional i internacional, entre d'altres, creadors i creadores de continguts. Pel que fa a les persones visitants, el 95% van ser dones entre 35 i 55 anys, les més actives al sector. Procedien d’arreu d’Espanya, però també de França, Xile, Mèxic, Argentina, Costa Rica, Equador i els Estats Units.

Un referent a Europa

Els organitzadors asseguren que la Fira Scrap Crea & Decora, amb aquesta tercera edició, ja s'ha consolidat “com a una de les més importants d'Europa de l'art de l'scrap, amb un nombre ascendent de visitants en els seus tres anys de vida”. El balanç de l'esdeveniment ha estat més que positiu, amb una assistència rècord de visitants de 12.000 assistents en comparació amb els anys anteriors, confirmant la creixent popularitat de l'scrapbooking. De fet, segons explica José Antonio Santiago, responsable de la fira, van acostar-s'hi persones de Mèxic, Colòmbia, Xile, Argentina o França, confirmant la internacionalització de l'esdeveniment. A més, tal com exposa el mateix Santiago, l'impacte econòmic va ser d'uns 300 euros de mitjana per persona assistent.

F P8IOcXgAAZyH3

Els visitants van poder comprar, assistir a tallers, demostracions i presentacions de noves tècniques i productes de scrap. Les humoristes Las Baby Sisters han estat animant la fira durant aquests dies. El xou de Senyores Bé DJ va animar la nit de divendres i dissabte es van poder escoltar les millors versions de rock pop covers dels anys 80, 90 i 2000 a càrrec dels Remembers. Durant tot l'esdeveniment va actuar el DJ Rafa, de Viladecans, amb música ambient, remember i dance.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix