Més de 4,1 milions d'euros per al nou Teatre-auditori d’Esplugues

El Ple també va aprovar destinar més de dos milions per a la nova comissaria de la Policia Local al barri Montesa

El Ple ordinari del mes de juliol va aprovar amb els vots favorables del PSC, Esplugues en Comú Podem (EeCP) i Junts una modificació de crèdit de 10 milions d'euros del pressupost actual. D'aquests, més de 8,7 milions es destinaran a despeses del capital, dels quals 4,1 milions són per al nou Teatre-auditori que es construirà just al costat de la plaça Catalunya i que albergarà també la futura Escola Municipal de Música i Arts Escèniques. El passat mes de març, ja es va adjudicar el projecte bàsic i executiu i la posterior direcció d'obres a Batlle i Roig, i a finals d'abril es va aprovar la contractació de les obres d'adequació prèvies al recinte. 

0101auditori05

El futur edifici s'organitza al voltant dels seus dos àmbits principals, l'espai d'audició i el de formació, serà diàfan, molt integrat en l'entorn i hipersostenible. El pressupost total és de 10,8 milions d'euros. 

Segons fonts municipals, les altres principals despeses contemplades en la modificació del crèdit són per a altres obres clau en el futur de la ciutat: més de 2,1 milions d'euros per a la nova comissaria de la Policia Local a Montesa; més de 700.000 euros per a la reforma del carrer Lluís Millet; o més de 535.000 euros per a la connexió del parc dels Torrents. També es destinen 306.000 euros per al carrer Severo Ochoa. 

futura comisaria policia.local montesa esplugues

El Ple també va aprovar la concessió administrativa a favor de l'Hospital Sant Joan de Déu, amb el suport de PSC, Grup Municipal Republicà (GMR), Grup Municipal Popular (GMP), EeCP, Junts i Vox, del terreny municipal ubicat a l'avinguda d'Ahrensburg, on el centre construirà i posarà en funcionament un equipament per a la implantació d'una àrea d'alta especialitat en neurociències. Serà l'edifici Únicas. 

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix