Un home paralitza l’enderrocament de l’estació de tren de Sant Feliu

Ha manifestat que no marxarà fins que no hi hagi una ordre judicial que l’obligui

Les obres d’enderrocament de l’estació de tren de Sant Feliu de Llobregat, la més antiga d’Espanya, estan aturades. La culpa la té un okupa que està residint a l’interior de l’edifici en senyal de protesta per l’actuació urbanística.

Captura de pantalla 2023 06 27 a las 7.23.48

Es tracta d’Andrea J. Messeguer, enginyer de professió. La revetlla de Sant Joan va decidir entrar al recinte i no marxar fins que hi hagi una ordre judicial que l’obligui, “tinc tota la intenció de quedar-me vivint aquí fins que no arribi”, explica. De fet, com han passat 48 hores els Mossos d’Esquadra no el poden fer fora. Segons indica l’activista “estic en senyal de protesta perquè enderrocament una estació amb més de 169 anys de vida i que ho faran de manera injustificada”. Aquest dilluns havien de començar les obres d’enderrocament, però els operaris es van trobar amb la gran sorpresa i, per tant, tot el procés s’endarrerirà.

wSU91K8o 400x400

Adif, que és la propietària de l'edifici, ha presentat denúncia. Mentrestant, les obres continuen per altres parts del projecte, fins que es pugui desallotjar. Fa cinc anys que l'estat espanyol va desencallar el projecte de soterrament i va suprimir la frontera ferroviària i el pas a nivell, on han mort nombrosos veïns, després de més de quatre dècades de reivindicació veïnal,. El pressupost frega els 66 milions d'euros, i la nova estació està pressupostada en 9,7 milions més.

Redacció / Fotos: SETSF-TV3

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix