El Vilabús obre la campanya d'estiu a Viladecans

Les persones amb mobilitat reduïda podran sol·licitar una cadira o crosses amfíbies i gaudir d'una nova pèrgola que els donarà ombra, i el servei serà gratuït els caps de setmana

Accedir a les platges de la Murtra i la Pineda de forma ràpida, còmoda i sostenible amb autobús serà possible enguany a partir d'avui dijous, 15 de juny. El servei del VB4, que estarà en funcionament fins a l'11 de setembre, ha incorporat una nova parada més a prop de la platja els dies feiners. L'autobús serà gratuït els caps de setmana, per fer-lo més accessible a totes les persones. De dilluns a divendres, l'autobús arribarà fins a l'estacionament de la Murtra, mentre que els caps de setmana i festius la parada es mantindrà al davant de la benzinera a causa de les retencions de trànsit que es generen en el camí d'accés a la platja, fet que no permetria garantir la freqüència de pas. En la pàgina web https://www.viladecans.cat/ca/vilabus-la-platja es poden consultar els horaris i les parades.

Aparcaments per a bicis a la platja de la Murtra

El Vilabús surt cada hora des de la plaça d'Europa cap a les platges de Viladecans, fent diverses parades, entre les quals la de la carretera de la Vila-Centre Comercial, molt a prop de l'estació del tren. Apostar pel transport públic és una de les millors alternatives per accedir-hi, ja que l'aparcament està regulat per gestionar la mobilitat i els caps de setmana és difícil trobar-hi lloc. El preu de l'aparcament per als cotxes censats a Viladecans és d'un euro i per a la resta de vehicles, el preu és de 6 euros.

Nova pèrgola

El servei de salvament i socorrisme s'ha avançat aquest any i també comença el 15 de juny, allargant-se fins al 9 de setembre. L'horari és de 10 a 19 hores, tant a la platja de la Murtra, com a la de la Pineda. Les persones amb mobilitat reduïda podran sol·licitar una cadira o crosses amfíbies al lloc de socors. Amb l'objectiu que puguin esperar a l'ombra i amb la màxima comoditat, s'ha instal·lat enguany una pèrgola d'ús exclusiu per a elles. A més, el personal de salvament informarà sobre els riscos de l'exposició al sol i el bany o les picades d'animals per minimitzar aquestes situacions.

Les dutxes estaran tancades a causa de la situació de sequera. Els gossos no podran accedir a les platges, a cap hora i fins al mes d'octubre. Pel que fa a la platja del Remolar, romandrà tancada fins al 31 de juliol, en tractar-se d'una zona d'especial protecció d'aus. La finalitat és facilitar la nidificació d'espècies protegides.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix