Cervelló inaugura el Mural de la Solidaritat

Està fet amb la col·laboració d’entitats i artistes locals a la plaça de l’Ajuntament

“La solidaritat és la tendresa dels pobles” deia la poetessa i escriptora nicaragüenca Gioconda Belli. I aquesta és una de les frases que es poden llegir en el nou Mural de la Solidaritat que es pot veure des d’ahir diumenge, 26 de març a la plaça de l’Ajuntament. Es tracta d’un mural viu que es podrà ampliar i redissenyar al llarg del temps, i que se situa a la paret exterior de l’actual local que és la seu de l’entitat Cervelló Solidari.

Aquesta acció artística ha estat possible gràcies a la participació del col·lectiu d’artistes locals i de diverses entitats que han posat el seu granet de sorra pintat una rajola amb l’expressió plàstica del significat de la solidaritat per a cadascú. L’obra ha comptat amb una aportació molt especial dels infants de l’espai socioeducatiu La Nau.

20230326 Mural de la solidaritat

L’acte de descobriment del mural va ser presentat per l’alcalde, José Ignacio Aparicio, i representants de l’entitat Cervelló Solidari, que han explicat com amb aquesta acció “dignifiquem el local i expressem de manera visual a la plaça de l’Ajuntament uns valors que són clau al nostre poble.”

Cervelló Solidari és una ONG que desenvolupa accions solidàries i d’ajuda a persones vulnerables, entre les quals destaca la recollida continuada d’aliments, la Tómbola de la Festa Major, el Sopar Solidari o el Festival que es fa a finals d’any per recollir fons, a més de col·laborar amb altres entitats socials, com Creu Roja, Càritas, Metges sense fronteres o ANESVAD, i també del municipi en projectes comuns.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix