Castelldefels suspèn en la transparència de l’Ajuntament

La ciutadania desaprova també la gestió de la neteja i l’accés a l’habitatge

Els cinc problemes més greus que té Castelldefels són la neteja (13%), accés a l’habitatge (10%), manteniment dels carrers (9%), la seguretat ciutadana (9%) i l’aparcament (6%). Són dades recollides i actualitzades a data 28 d’octubre de 2022 per la Diputació de Barcelona després d’una enquesta per saber la imatge i gestió del municipi.

Captura de pantalla 2022 12 29 a las 12.21.49

Captura de pantalla 2022 12 29 a las 12.21.39 bona

D’altra banda, l’enquesta posa en relleu la gran preocupació que tenen els veïns i veïnes de la transparència de l’Ajuntament, encapçalat per la seva alcaldessa Maria Miranda. Gairebé el cinquanta per cent de les persones pensen que no hi ha poca o gens de transparència, un tres per cent que és normal o regular i un trenta-tres per cent molt o bastant. El catorze per cent no va contestar. Uns indicadors molt preocupants de la imatge que té la ciutadania dels seus gestors. A més, la xifra d’insatisfacció supera a la mitjana de la província de Barcelona.

Redacció / Fotos: Arxiu-Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix