La Fira Infantil de Nadal de Cornellà torna a desplegar la seva màgia

Del 22 al 31 de desembre obrirà les portes el saló lúdic i educatiu al Parc Esportiu Llobregat amb una atractiva oferta d’activitats adreçades a menors d’entre 3 i 12 anys

La Fira Infantil de Nadal està a punt de celebrar la seva vint-i-novena edició. Les instal·lacions del Parc Esportiu Llobregat tornaran a acollir per segon any consecutiu l’esperat saló lúdic i educatiu, un equipament amb un emplaçament estratègic, ampli, versàtil i que permet acollir les diferents activitats programades: castells inflables, tallers, atraccions firals, karaoke, etc. La Fira Infantil de Nadal obrirà les seves portes aquest dijous, 22 de desembre i romandrà oberta fins el 31 de desembre (a excepció dels dies 25 i 26 que estarà tancat).

Fira Infantil 37

Creativitat i diversió

L’espai firal compta amb diferents racons o itineraris distribuïts entre el pavelló poliesportiu del PELL i el hall de l’equipament. En la pista del pavelló els infants trobaran tota la zona de castells inflables, llit elàstic, un circuit d’habilitats organitzat per la Guàrdia Urbana i tallers de treballs manuals. Entre aquests últims, destaquem el taller de construccions Lego, un taller de confecció de polseres i el taller de maquillatge que, edició rere edició, és tan aclamat pels ‘peques’.

Fira Infantil 19

En les marquesines superiors els visitants podran saltar i gaudir de més inflables i del també, molt aclamat, Karaoke. Afegir l’espai dedicat al Toc Toc Jocs on els nens i nenes poden jugar amb un munt de propostes fetes totes amb portes i materials de fusta reciclada.

CORNELLÀ EN MINIATURA 1

Fira Infantil 7

La part lateral, en el hall, s’ha reservat pels més menuts amb una ludoteca d’uns cinquanta metres quadrats i la possibilitat de divertir-se en l’espai Cornellà en miniatura, una àrea infantil que permet el joc i el passeig gaudint de reproduccions en miniatura d’edificis i llocs emblemàtics de Cornellà com una reproducció de la piràmide de Fira de Cornellà, l’Església Santa Maria o la coneguda Torre de la Miranda entre molts altres.

Fira Infantil

Exhibició de gossos policia

Amb la col·laboració del cos de la Guàrdia Urbana de Cornellà, en l’espai exterior es duran a terme exhibicions de gossos policia que ensenyaran a grans i petits les claus dels ensinistraments d'aquests especials agents de la seguretat.

exhibició canina

La Fira Infantil de Nadal és un dels esdeveniments més esperats i ofereix la millor alternativa lúdica i educativa pels més petits durant les seves vacances nadalenques. Es tracta d’una de les fires més veteranes que torna carregada de noves il·lusions, diversions i sorpreses.

Fira Infantil de Nadal 2022

Dies oberts al públic

Del 22 al 31 de desembre 2022
25 i 26 de desembre tancat

Horari

d’11h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’11h a 18h

Tarifes*

1 entrada per a un menor d’entre 3 i 12 anys (7,18 euros)
2 entrades per a dos menors d’entre 3 i 12 anys (12,30 euros)

3 entrades per a tres menors d’entre 3 i 12 anys (15,38 euros)

*L’accés al recinte és gratuït per a adults. És obligatori que els nens i nenes estiguin sempre acompanyats de mínim un adult responsable.
*A partir de més de tres menors, s’aplicarà el descompte segons la combinació d’entrades adquirides

 

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix