Esplugues de Llobregat s'omple d’il·lusió, màgia i color

L’Ajuntament ha preparat amb un ampli ventall d'activitats per a totes les edats durant el mes de desembre i principis de gener per les festes nadalenques

Enguany, l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha preparat un programa ple d'activitats per les festes nadalenques que faran que la il·lusió torni a la ciutat durant el mes de desembre i principis de gener.

Fi kqqVWAAYFDD6

El passat 2 de desembre es va celebrar la tradicional Encesa de Llums a la plaça Catalunya. No hi va faltar el grup musical d'animació infantil Els Atrapasomnis. D’altra banda, el 10 i 11 de desembre es va fer el Vine al parc de jocs infantils! a la plaça Catalunya.

naddalenc esplugues

Altres activitats previstes:

El Túnel de la Il·lusió. Del 2 de desembre al 4 de gener. A la plaça Catalunya, sessions diàries a les 18, a les 19 i a les 20 hores. Caldrà apropar-s'hi per descobrir-ho!

Mercat de Nadal. Del divendres 16 al diumenge 18. És una de les novetats. Hi haurà tres dies d'animació infantil, en horari de matí i tarda, a la plaça Catalunya.

- Jocs Gegants i Jocs de Fusta. Dijous 22 i divendres 23. Els dies previs a Nadal, la plaça Catalunya tornarà a acollir activitats per als infants.

Activitats infantils. Dimecres 28, dijous 29 i divendres 30. Carrusel artesanal sostenible, barca artesanal de fusta i d'altres jocs infantils i familiars. A la plaça Catalunya

- Concert de Gisela Show Kids. La cantant interpretarà cançons de Nadal i emblemàtiques per a nenes i nens. Dijous 29, a les 18.30 h a la plaça Catalunya.

Els Pastorets d'Esplugues. Del 16 al 18 i del 23 al 26. Amb què ens sorprendran enguany aquests irreverents pastorets made in Esplugues? D'entrada, amb la seva tornada al Casal de Cultura Robert Brillas, després de la reforma de l'equipament. S'hi faran 10 representacions durant set dies (amb entrades a la venda a codetickets.com).

Pessebre Vivent. Del 16 al 23 i del 25 al 28. Torna la tradicional representació vivent del pessebre nadalenc per part del Centro Cultural Andaluz Plaza Macael, amb deu dies per poder visitar-ho al local de l'entitat.

I de cara al gener, s'està treballant ja per tenir a punt La Fàbrica de Somnis d'en Fanguet a La Rajoleta, del 2 al 4 de gener, per preparar l'arribada dels Reis d'Orient la tarda del dia 5. L'agenda de gener, que contindrà els detalls dels horaris, es repartirà a les bústies a finals de desembre.

AGENDA DE NADAL (clica aquí)

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix