Comencen les obres de millores de seguretat a la BV-2421

L’actuació realitzada per la Diputació de Barcelona, ubicada a la urbanització Sant Cristòfor de Corbera de Llobregat, té un pressupost de 22.336,99 euros i un termini d’execució d’un mes

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de millora de seguretat viària a la carretera BV-2421 entre els PK 8,600 i 9,100, a la urbanització Sant Cristòfol de Corbera de Llobregat. Les obres tenen un pressupost de 22.336,99 euros i un termini d'execució d'un mes.

Corbera de Llobregat BV2421 pkanol 3A

Les actuacions que es realitzaran inclouen la construcció de dues esquenes d'ase i la instal·lació de dos fanals autònoms amb alimentació solar per il·luminar adequadament els elements reductors de velocitat, així com millores de senyalització, amb senyals d'advertència de perill vianants i dos conjunts de senyalització d'entrada i sortida a la urbanització amb limitació de velocitat 40 Km/h i amb la menció Sant Cristòfol (Corbera de Llobregat).

Corbera de Llobregat BV2421 02A

Actualment, aquest tram de la BV-2421 que travessa Sant Cristòfol no té itineraris de vianants que connectin els habitatges de la urbanització amb les parades d'autobús properes. Els vianants circulen pels vorals i no hi ha cap pas per creuar la carretera. La calçada no compta amb il·luminació i els fanals que hi ha en els escassos trams de vorera preexistents o en vials de la urbanització que connecten amb la carretera no són de titularitat municipal.

La urbanització parcial que presenta l'entorn del tram de carretera, sumat al fet de no estar senyalitzat com a poblat, condiciona el comportament dels conductors i a què no percebin la necessitat de mantenir una velocitat de circulació reduïda.

Redacció / Fotos: Diputació Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix