Investiguen una regidora del Prat per prevaricació i tràfic d'influències

Els veïns i veïnes van constatar que Alba Bou, segona tinent d’alcalde d’Urbanisme, té un vincle familiar directe amb una constructora que havia fet un edifici amb presumptes errades estructurals

El Jutjat d'Instrucció número 2 del Prat de Llobregat ha citat a declarar com a investigada la segona tinent d'alcalde d'Urbanisme de la ciutat, Alba Bou, per un presumpte delicte de prevaricació i tràfic d'influències, segons ha avançat el diari 'El Mundo'.

Bou, d'El Prat en Comú, ha estat denunciada per un veí que l'acusa de no haver aturat la construcció d'un edifici on s'havien constatat presumptes errades estructurals, alhora que l'assenyala d'un possible frau en la concessió de la llicència. Els veïns van advertir que la finca superava l'altura màxima permesa i incomplia la normativa anti incendis, entre altres. Segons apunta el rotatiu, els veïns i veïnes van constatar que Bou té un vincle familiar directe amb la constructora.

Fonts municipals ressalten que el consistori mostra "total confiança" vers la tramitació de les obres, que es van corregir després de les queixes persistents dels veïns i veïnes i confien que la declaració de Bou "permetrà explicar que així va ser". Bou declararà el 3 de novembre.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix