La piscina publica descoberta de Gavà es farà a Ca n’Horta

L’alcaldessa també va anunciar altres projectes de futur en marxa com el Centre de Mar-Base Nàutica, Can Torrelló i el recinte de Les Massotes (antiga bolera)

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, va anunciar que la piscina pública descoberta es podrà construir a la zona de Ca n’Horta, concretament en l’espai ubicat entre la Masia, la carretera C-245 i l’actual parc del Calamot. L’alcaldessa va fer aquest anunci en el marc de la conferència “Gavà 2022-2030, anys decisius”, una compareixença que coincideix amb el primer aniversari de la seva investidura i el tercer any del present mandat municipal.

B3aac5780 301e c6bb 43e1 975b19ae4e7d bona

L’alcaldessa va assenyalar que aquesta proposta, que inicialment s’havia plantejat encabir a Can Torelló, permetrà una ubicació més adient, amb les dimensions i condicions òptimes i plenament integrada amb l’entorn”. Va explicar que ara s’encarregarà l’elaboració del projecte per definir-ne tots els detalls i característiques. “Quantificarem els costos i trobarem el finançament necessari. Ens hem marcat l’objectiu que estigui en funcionament en la segona meitat del pròxim mandat”, va afirmar.

CONFERENCIA 2 130722

La piscina descoberta de Ca n’Horta no serà l’única novetat en l’àmbit de l’esport i l’activitat física, que l’alcaldessa ha definit com a “estratègia cabdal per a Gavà, plenament coherent amb el nostre model de ciutat saludable i sostenible”. Badia va argumentar que les potencialitats de la ciutat en aquest àmbit “són enormes, amb opcions reals i preparades per fer que esdevingui prioritari per atendre les demandes dels clubs i de la ciutadania i per a la projecció i posicionament de Gavà.”

L’alcaldessa ha esmentat diferents projectes, com ara el Centre de Mar-Base Nàutica, que ben aviat sortirà a concurs. S’ubicarà a l’actual Centre de Serveis de Gavà Mar, que mantindrà una part d’ús cívic i veïnal.

d827bb0a 4eaa 4542 8784 ca324f083827 16 9 aspect ratio default 0

3822527 h6jzZWeZfQMz21e Tc1mjQbF4sGpE pn5jKdUIV574s

També s’ha referit a Can Torelló, un projecte que es troba en fase de definició i que convertirà aquest espai en un centre esportiu de referència, a l’abast de la ciutadania i que alhora projectarà Gavà portes enfora. L’alcaldessa també ha inclòs en aquesta estratègia el recinte de Les Massotes (antiga bolera), que també tindrà un ús esportiu de primer nivell.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix