La primera trobada ‘Mou-te per la memòria’ va aplegar més de 300 persones

La gent gran dels municipis de Cervelló, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana van participar en l’activitat

Sumant-se a una iniciativa encetada pel servei d’infermeria del CAP de Meridiana a Barcelona, ahir es va celebrar a la discoteca Be Disco de Molins de Rei la primera trobada entre municipis “Mou-te per la memòria”. Una activitat adreçada a la gent gran que busca potenciar les seves habilitats cognitives i, en concret, mantenir la memòria activa a través de coreografies i balls.

20220603 Mou te per la memòria

20220603 mou te per la memòria grup

La trobada va comptar amb els alcaldes de Cervelló, José Ignacio Aparicio, de Molins de Rei, Xavi Paz, i de Vallirana, Eva Martínez, juntament amb les persones responsables de gent gran dels municipis, que van insistir en la importància de continuar fent trobades d’aquesta índole per no només potenciar la salut de la gent gran sinó també incidir en la relació entre els municipis i crear llaços de germanor. Aquesta, tal com van dir i gràcies a l’èxit de participació, serà la primera d’una sèrie d’activitats conjuntes.

FUUpAE8WYAAghoW

FUUoX3vXwAAtVp5

Està científicament demostrat que aquestes accions repetitives i que segueixen unes pautes ajuden a millorar aquests aspectes. A més, es treballa amb la música de l’època de joventut per treballar contra malalties com l’Alzheimer, ja que l’associació de la música amb els records potencia el treball del cervell.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló-Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix