La justícia evita l’enderroc d’11 naus del polígon industrial Sesrovires

La sentència posa fi a una situació que l’alcalde Enric Carbonell ha qualificat de “molt complexa”.  “Hem patit molt, però sense perdre mai l’esperança que arribés aquest moment”

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires en el procés judicial iniciat l’any 2008 sobre el polígon industrial Sesrovires. El tribunal ha dictat la inexecució de la sentència i evita l’enderroc d’onze naus industrials en aquest àmbit i les legalitza definitivament.

2022 05 31 ROSA PREMSA SENTENCIA

La sentència posa fi a una situació que l’alcalde Enric Carbonell ha qualificat de “molt complexa”.  “Hem patit molt, però sense perdre mai l’esperança que arribés aquest moment”, ha destacat, acompanyat pels membres del govern municipal en ple (PSC, ARAses i C’s) i l’equip tècnic i jurídic. “L’Ajuntament després de tants anys i de tantes dificultats ha pogut fer i completar la seva feina”, en referència a la legalització de les naus.

Captura de pantalla 2021 12 15 a las 20.48.48

L’alcalde ha qualificat la resolució com “una bona notícia que obre una perspectiva totalment diferent. Treu l’amenaça i aplana el camí quant a la trajectòria del nostre poble per afrontar el seu futur”. Carbonell va agrair la col·laboració i implicació dels propietaris i l’exhaustiu treball tècnic que ha comportat aquest procés.  

Un polígon dels anys 60

El polígon Industrial Sesrovires va ser un dels primers polígons industrials del municipi, iniciant la seva implantació a mitjans dels anys 60, però mantenint un gran nombre de mancances urbanístiques importants. El seu origen es remunta a mitjans de la dècada quan va començar l’activitat industrial el polígon Precis i uns anys més tard també el polígon “Sasroviras” que van acabar donant lloc al Sesrovires.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix