Vallirana tindrà un nou edifici per a la seguretat i l’arxiu municipal

Té un pressupost d’adjudicació d’1.819.331,08 euros i el termini previst d’execució és de dotze mesos

Aquest matí s’ha signat l’acta de replanteig de les obres per a la construcció del nou edifici destinat als serveis de seguretat local i l’arxiu municipal i que inclou també la urbanització de l’entorn. Aquest nou equipament municipal, ubicat a l’esplanada de l’Artesanat, comptarà amb les oficines de la Policia Local, Protecció Civil i ADF i l’Arxiu municipal de Vallirana, amb un pressupost d’adjudicació d’1.819.331,08 euros (sense IVA) a l’empresa Romà, Infraestructures i Serveis, SAU. El termini previst d’execució és de dotze mesos.

El solar on s’ubica l’edifici té una superfície de 1.825,00 m2 i l’ocupació de l’edifici en planta és de 817,80 m2. Pel que fa a la superfície construïda de l’edifici és de 1.454,57 m2. S’ha projectat un edifici públic multifuncional d’ús administratiu pels serveis municipals de la Policia Local, arxiu municipal, Protecció Civil i ADF. L’edifici és de forma rectangular de 58 metres de llarg i 14,10 metres d’ample i es desenvolupa en dues plantes, en planta baixa i planta pis.

WhatsApp Image 2022 05 25 at 1.47.45 PM 1

Des del vestíbul  principal i accessible des del Carrer Major es dona accés al nucli vertical de circulació i als diferents usos administratius de la Policia, a l’ADF i a Protecció Civil. Entre els dos nuclis, se situa un gran aparcament cobert i tancat per a 20 vehicles de la Policia Local.

En la planta primera es desenvolupa el programa de la Policia Local i en l’extrem est se situa l’espai destinat a l’arxiu municipal. Totes les dependències tenen ventilació i il·luminació exterior i el passadís central de LA planta primera s’il·lumina i ventila amb un lluernari, amb el consegüent estalvi energètic. 

Redacció / Fotos: Aj. Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix