Castelldefels tindrà una una nova passarel·la per sobre de la C-31

Annexa a l'actual pas de l'avinguda de la Pineda, es destinarà als vianants, complint els requisits d'accessibilitat i servirà per millorar la connexió amb la Platja de la Pineda

Castelldefels comptarà amb una nova passarel·la per sobre de la C-31 que es destinarà als vianants i que millorarà la connexió amb la Platja de la Pineda. Dins del conveni signat entre l'Administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Ajuntament de Castelldefels, per a l'execució d'obres de reparació i manteniment de diversos passos superiors corresponents a vials urbans sobre la carretera C-31 i l'autopista C-32 i d'obres de millora, s'inclou també l'execució per part de la Generalitat d'aquest projecte.

 noticies fotos 7072 nfo foto

Aquesta nova passarel·la estarà adossada a l'actual pas elevat que uneix l'avinguda de la Pineda amb el carrer 11 i que connecta amb la Platja de la Pineda de Castelldefels i es dedicarà de forma total als vianants. La passarel·la complirà els requisits d'accessibilitat i es complementarà amb unes escales i una rampa adaptada fins a la plaça Rosa dels Vents. Aquesta plaça també es veurà renovada amb un espai més amable, amb vegetació i arbrat i una zona d'estacionament endreçada.El nou recorregut que es generarà donarà més espai tant a vianants com a ciclistes i millorarà les condicions actuals d'accessibilitat i mobilitat.

Les obres es preveu que es licitin durant la primavera del 2022 i la seva execució es podria iniciar a la tardor. El pressupost previst per a les obres és d’1.522.790,01 € + IVA que seran aportats íntegrament pel Departament d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix