Esplugues reclama més agilitat en la perllongació de la L3

La reclamació forma part de les al·legacions al Pla Director d’Infraestructures (PDI) del Transport Col·lectiu de la Regió Metropolitana de Barcelona 2011-2020.

El PDI preveu que aquesta connexió estigui operativa al 2016, mentre que situa l’arribada del metro per al 2020, han explicat fonts del Consistori.

El ple demana, tal com ja va fer fa cinc anys, la construcció d’una nova parada del tramvia al barri del Gall, entre les parades de Sant Martí de l’Erm, de Sant Joan Despí, i la Rambla de Sant Just.

Altra petició del ple té a veure amb la creació del carril bus-VAO a l’autopista B-23 i exigeix que es faci sense necessitat d’eixamplar la secció viària existent, per tal de no agreujar l’impacte sobre el nucli urbà.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
511

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix