Uns 484.000 vehicles han tornat ja a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Malgrat que a l'hora del dinar les retencions han donat una treva, durant el matí s'han registrat cues a l'AP-7, tant en el sector nord com en el sud

Uns 484.000 vehicles han tornat ja a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en l'operació retorn de Setmana Santa a Catalunya, entre les dotze del migdia d'ahir i les sis i mitja d'aquesta tarda de Dilluns de Pasqua, segons les últimes dades facilitades pel Servei Català de Trànsit.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), a les 18.30 hores d'aquest dilluns, festiu a Catalunya, havien tornat ja a l'àrea de Barcelona un total de 484.000 vehicles, del total de 570.000 previstos. Malgrat que a l'hora del dinar les retencions han donat una treva, durant el matí s'han registrat cues a l'AP-7, tant en el sector nord com en el sud.

780 0008 6101772 86230135136c7e0eb259a43c4f4a8178

Segons les últimes dades de l'SCT, fins a vuit quilòmetres de circulació amb congestió s'han registrat a l'AP-7, a La Pobla de Montornès (Tarragonès), on hi ha un carril tallat en sentit Barcelona a causa d'un accident.

Sis quilòmetres de circulació amb retencions hi ha també a l'AP-7, a l'Aldea (Baix Ebre), en sentit Barcelona, i altres sis també a l'AP-7 a Castellbisbal (Vallès Occidental), però en aquest cas en sentit Girona.

Ja a Barcelona, a la B-10, al nus de la Trinitat, hi ha dos quilòmetres i mig de circulació amb retencions en sentit nord perquè hi ha un carril tallat a causa d'un vehicle avariat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix