Comencen les obres de reforma de l'avinguda dels Banys

Els treballs comencen el 19 d'abril, es duen a terme en quatre trams i està previst que s'acabin el mes d'abril de 2023 

El dimarts 19 d'abril comencen les obres de la reforma de la Avinguda dels Banys. La durada prevista de l'obra és de dotze mesos i la inversió total és superior a 1,1 milions d'euros. Els treballs es faran en quatre trams i s'inicien pel tram comprès entre la C-31 i el Passeig Garbí.
 noticies fotos 6886 nfo foto
El projecte transformarà la avinguda dels Banys en una via dinàmica, amb una identitat renovada i pròpia. Els objectius principals de la reforma són que les persones siguin les protagonistes i es recuperi l'activitat de restauració, amb un bon espai per al passeig, nou mobiliari urbà i soterrament dels serveis.El projecte contempla la substitució de tot el paviment de l'avinguda, equilibrant els espais entre les terrasses i les zones de vianants. S'adequaran els passos de vianants dels carrers transversals, per a aconseguir un passeig per a vianants continu. També es millorarà el drenatge superficial i es crearan les millors condicions perquè l'arbratge i els arbustos es desenvolupin en tot el seu potencial.
 noticies fotos 6882 nfo foto
D'altra banda, en el tram comprès entre la C-31 i el Passeig Marina se soterraran les línies elèctriques. El projecte de reforma es va presentar a la ciutadania (en l'Audiència de Veïnat de la platja) i als restauradors en una reunió sectorial.
Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix