Exigeixen a l’Estat la fi de les obres de la variant de la C-245 a Sant Boi

La senadora d'ERC, Mireia Cortès, insisteix en la necessitat d’establir i aplicar un calendari per l’execució d’aquestes obres, una reivindicació del territori des de fa trenta anys

La portaveu d’Esquerra Republicana al Senat, Mireia Cortès, ha preguntat aquest dimarts a la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, “quan té previst el govern de l’Estat finalitzar les obres de la variant de la C-245 a Sant Boi de Llobregat”. Més concretament, Cortés, ha exigit a l’executiu que estableixi un calendari per l’execució de les obres d’aquesta infraestructura, “el seu govern ha fet l’anunci de les inversions, però l’aplicació del calendari ja és una altra història”, ha denunciat la republicana.

FPmyeYNXwAM7BsE

“La connexió del cinturó del litoral amb l’autopista C-32 és una reivindicació històrica del territori”, li ha recordat la portaveu republicana a la ministra, “la construcció d’aquesta variant c-245 és un compromís que s’espera des de la dècada dels 90, i 30 anys més tard, segueix a mig construir i les obres abandonades”, i li ha demanat que directament que “d’una vegada per totes” escolti els veïns i veïnes de Sant Boi de Llobregat.

FPmxs5UXEAAbmE6

Cortès, en la seva intervenció ha dit, també, que la construcció d’aquesta variant “és del tot necessària per a la zona del Baix Llobregat, ja que milloraria els problemes de mobilitat que existeixen a la zona”. I per això ha insistit en la necessitat d’establir un calendari de les obres d’actuació, ”el territori li ho agrairà. Totes les catalanes i catalans que diàriament surten de BCN a través de la zona Sud de la ciutat, mereixen que es concreti i es realitzi aquesta infraestructura.”

FPm6UOCX0AQGfpv

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, per la seva banda ha reconegut conèixer bé la problemàtica plantejada. I a la demanda de la portaveu republicana per concretar una data per reprendre les obres de la variant de la C-245 ha respost “a la major brevetat possible.”

FPm6SDyWQAQ8jBH

Captura de pantalla 2022 04 06 a las 16.20.48

La pregunta realitzada per la portaveu republicana ha estat treballada conjuntament amb Esquerra Sant Boi i Esquerra Santa Coloma de Cervelló. Avui s’han desplaçat al Senat per sentir la resposta de la ministra en directe Jaume Sans, regidor a d’ERC Sant Boi, Jordi Bartolomé, alcalde de Santa Coloma de Cervelló i Mireia Mendoza Nolla, secretària d'organització d’ERC Sant Boi.

Redacció / Fotos: ERC Sant Boi-Jordi Bartolomé

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix