Castelldefels reclama una solució a l’aturada de les obres de la C-245

L’empresa adjudicatària Dragados no realitza cap mena d’actuació des de fa vuit mesos

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, es va reunir a la seu de la Conselleria de Presidència i Política Territorial de la Generalitat de Catalunya amb el director d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat; el president de l’empresa pública Infraestructures.cat, Miquel Buch, i el gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ramon Torra, amb l’objectiu d’analitzar i trobar una solució a les obres aturades de la C-245 i aconseguir el reinici de les mateixes tan aviat com es pugui.

Totes les parts han coincidit en la necessitat de solucionar un problema que està afectant la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi, i la imatge d’una ciutat turística com és Castelldefels.

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, ha manifestat que “Castelldefels necessita una solució urgent. Es tracta d’un problema que no podem continuar patint. Les obres s’han de reiniciar ja. És per això que estem analitzant totes les possibilitats amb la Generalitat i l’AMB per trobar la fórmula més ràpida per solucionar‐ho. Ara mateix, reiniciar les obres de la C245 és una prioritat absoluta per a la nostra ciutat.”

La C‐245 és un dels principals eixos estratègics viaris i ciutadans de Castelldefels. Des de fa vuit mesos, les obres estan aturades per l’empresa adjudicatària Dragados.

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix