Estudien l’obertura d’un Institut-Escola a Sant Just Desvern

La seva ubicació es definirà en funció de la disponibilitat de solars i d’altres aspectes urbanístics i demogràfics

L’Ajuntament de Sant Just Desvern i la Generalitat de Catalunya han començat a estudiar la possibilitat de construir un nou centre educatiu al municipi baixllobregatí. Es tractaria d’un Institut-Escola, per primària i secundària, la ubicació del qual es definirà en funció de la disponibilitat de solars i d’altres aspectes urbanístics i demogràfics.

FJEATvlXIAIoYLz

La notícia es va donar a conèixer a la Comissió de participació en la programació de l’oferta educativa, un òrgan constituït en el marc del nou decret d’admissió i programació de l’oferta educativa, i format per la inspecció educativa, el regidor d’Educació, Infància i Acompanyament a l’escolaritat, Just Fosalva, representants de les direccions i de les famílies dels centres públics i privats de Sant Just, representants sindicals i els serveis tècnics municipals d’educació. La formació d’aquesta comissió garanteix la participació dels sectors de la comunitat educativa en la programació de l’oferta educativa.

institu escola 2

Amb el projecte d’obertura d’un Institut-Escola al municipi i la construcció ja acordada d’una nova escola bressol municipal al barri de Les Basses de Sant Pere, al costat de l’Escola Montserrat, Sant Just Desvern augmentarà notablement la seva oferta educativa per donar cobertura a les necessitats futures de la població.

Redacció / Foto: Aj. Sant Just-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix