El nou Casal de la Gent Gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, a punt

El pròxim divendres tindrà lloc l’acte d’inauguració (10h) i durant tota la jornada es podran fer visites a la instal·lació en grups reduïts, mentre que entrarà en funcionament a partir del dilluns 25 d’octubre

Festa gran a Sant Boi de Llobregat. El pròxim divendres  22 d'octubre, a les 10 hores, tindrà lloc l'acte d'inauguració oficial del Casal de Gent Gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i representants de les associacions de gent gran del municipi baixllobregatí.

Durant tota la jornada es podran fer visites a la instal·lació en grups reduïts de fins a deu persones (d'11 a 13 i de 17 a 19 h) seguint el protocol de seguretat vigent. Les persones que vulguin assistir-hi, tant a l'acte oficial com a les visites, s'han d'inscriure als casals de barri. Hi ha temps fins al 18 d'octubre.

FBLpEF6WYAATnXt

El nou casal està al camí Vell de la Colònia, 1-3, i compta amb unes instal·lacions modernes i espaioses que oferiran una àmplia oferta de serveis per a la gent gran. L'equipament s'ha finançat amb l'ajuda de fons FEDER de la Unió Europea (50% del cost). Després de la inauguració, el casal entrarà en funcionament a partir del dilluns 25 d'octubre.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix