Confinats per Covid-19 quatre grups escolars a Sant Esteve i Esplugues

Tres són de l'Àgora-Masia Bach, i un al Col·legi Alemany

Els grups escolars confinats per Covid-19 aquest inici de curs ja són cinc, un 0,01% dels aproximadament 72.000 grups. No hi ha cap dels 5.105 centres educatius confinats. En total hi ha 928 persones confinades: 836 alumnes, 92 docents i personal d'administració i serveis i cap personal extern. S'han registrat 861 positius els darrers dies, i ja se n'acumulen 3.281 en total, tots alumnes, docents o PAS. Hi ha tres centres amb algun grup confinat, el 0,06% dels 5.105: l'Àgora-Masia Bach de Sant Esteve Sesrovires, amb tres grups; el Col·legi Alemany d'Esplugues de Llobregat; i la llar d'infants Arc de Sant Martí, de Sant Martí de Centelles.

campus agora is barcelona home

El curs passat va acabar al juny amb 199 grups confinats, el 0,28% del total. Hi havia 5.950 persones confinades: 5.605 alumnes, 328 docents i personal d'administració i serveis i 17 personal extern. Els positius acumulats eren 85.666 i es registraven 1.328 positius als centres educatius en els últims deu dies. A més, hi havia 150 centres amb algun grup confinat, el 2,94% dels 5.104 centres. El darrer dia de curs escolar va finalitzar amb cap centre tancat completament.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix