Esteve Crespo, nou director de continguts informatius d’RTVE

El periodista molinenc assumirà el càrrec al qual va renunciar Mamen de Cerro

El periodista Esteve Crespo (Molins de Rei, 1963) ha estat proposat per al president d’RTVE, José Manuel López Tornero, com a director de continguts informatius de l'ens. El nomenament de Crespo ha estat aprovat per la majoria del consell d'administració de RTVE. Cal recordar que Mamen del Cerro va renunciar al càrrec per diferències respecte de com havia de ser l’organigrama de la corporació.

315de41b 9bd9 4954 bf7f d23f0bae50e3 16 9 aspect ratio default 0

Currículum

Esteve Crespo, que era director de centres territorials de RTVE des del 2020, fa trenta-un anys que està vinculat a la corporació pública espanyola. Doctor en comunicació audiovisual i publicitat a la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat quinze anys a RNE a Catalunya i 16 més a TVE a Catalunya i Madrid. Ha compaginat la carrera a RTVE amb la formació universitària: entre 1997 i 2019 ha impartit assignatures de ràdio i televisió com a professor associat a la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. El periodista va començar la carrera l'any 1981 com a redactor de l'emissora municipal de Sant Feliu de Llobregat, que va dirigir entre 1988 i 1990.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix