Domingo Alonso inicia una aventura solidària amb bicicleta

El viladecanenc té previst recórrer Espanya i escalar les muntanyes més altes del territori nacional i Andorra amb l’objectiu de recaptar diners per alimentació i escolarització de Moshi (Tanzània)

Domingo Alonso està a punt d’iniciar una nova aventura solidària amb bicicleta, que aquesta vegada ho combinarà amb l’escalada. El viladecanenc és un dels creadors de l’ONG, ‘Una cima, una sonrisa’, que es finança realitzant esdeveniments esportius on ell és el gran protagonista. “A causa de la pandèmia estem patint molt i ens ha estat impossible realitzar aquests esdeveniments esportius fins al moment. A finals de juny però, iniciaré un nou repte solidari, ja que la crisi sanitària ja ho permet”, explica.

469962c2 2a54 4141 99c7 a17dee51bc91

197510349 114721774167670 4629949419714272009 n

Alonso, de 46 anys, té previst començar el pròxim 29 de juny una volta a Espanya amb bicicleta en solitari i, a més, escalar diverses muntanyes -les més altes del territori nacional i Andorra-. Recorrerà uns 7.500 quilòmetres amb la finalitat de recaptar “un euro per cada quilòmetre amb la finalitat de finançar un projecte que estem treballant per alimentar i escolaritzar uns 200 nens d’un petit poble anomenat Moshi a Tanzània”, diu. Les muntanyes que escalarà són les de Mont Perdut (Osca), Aneto (Osca), Pics d’Europa (Astúries), Mulhacén (Granada), Montserrat (Barcelona); Pica d’Estats (Lleida) i Comapedrosa (Andorra).

193305891 113903564249491 1845696350278279119 n

La població d’Osca de Fanlo serà l’inici i el final de l’aventura d’Alonso. Trigarà uns quatre mesos a completar el repte per a després, al novembre, marxar a Tanzània i fer realitat els projectes previstos per l’Ashira School. “Per a nosaltres serà una gran satisfacció complir els objectius marcats per l’ONG. Volem fer somriure als nens més necessitats i vulnerables i fer un món millor”, comenta Alonso.

IMG 0764 bona

720 djoisd3neq

Seguiment i crowdfunding

Tothom que vulgui conèixer de prop el recorregut i viure dia a dia les experiències de Domingo Alonso ho té fàcil. “Ens poden seguir a través d’Instragram –@una_cima_una_sonrisa-, per Facebook (Bicicleando por el mundo) i per la web de l’ONG (www.unacimaunasonrisa.es)”, comenta. 

D’altra banda, les donacions es poden fer a través d’una plataforma de crowdfunding anomenada Teaming. Una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’un euro.

Teaming (clica aquí)

Redacció / Fotos: DA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix