Fundesplai preveu una campanya d’estiu amb més nens i peticions de beques

L'entitat dedicada a l’oci educatiu, ubicada al Prat de Llobregat, preveu superar les 68.000 inscripcions que van aconseguir el 2019

Fundesplai, entitat ubicada al Prat de Llobregat dedicada a l'oci educatiu, preveu que la seva campanya d'activitats per a aquest estiu superi els 68.000 nens i joves participants del 2019, alhora que tem que les peticions de beques s'incrementin notablement per la crisi derivada de la pandèmia.

En la presentació de la campanya d'estiu, la directora general de Fundesplai, Cristina Rodríguez, ha remarcat la “necessitat i 'anhel” de famílies i nens per gaudir de les activitats estiuenques d'oci educatiu i ha destacat que, a dia d'avui, han duplicat el nombre d'inscripcions respecte la mateixa data del 2019.

EzpnQMOWUAET638

Sobre aquest tema, després d'un 2020 marcat per la pandèmia i les restriccions en el qual van registrar 35.000 participants en les activitats de la campanya d'estiu, per aquest 2021 l'entitat preveu superar les 68.000 inscripcions que van aconseguir el 2019.

“Per a nosaltres és un indicador de la necessitat que tenen aquests nens i les famílies de gaudir de les relacions socials, de compartir entorns i gaudir de la naturalesa”, ha destacat Rodríguez. No obstant això, ha advertit que preveuen un fort increment de peticions de beques per assistir a casals i colònies, seguint la tendència de l'any passat.

EzpnZIaX0AQbS1g

Rodríguez ha explicat que el 2019, amb 68.000 participants, es van atorgar 5.275 beques, mentre que el 2020, amb la meitat de nens, se'n van donar 4.667, la qual cosa suposa que, respecte al total d'inscrits, l'any passat va augmentar un 57% el nombre de famílies becades.

Aquestes dades fan pensar a l'entitat que aquest any les necessitats poden ser molt més grans, per la qual cosa han fet una crida a la ciutadania a col·laborar en la campanya solidària 'Un estiu per a tots', a través de la qual es recapten fons destinats a les beques.

EzpnZIEXMAAi8YJ

Entre les novetats de la campanya d'estiu, que se centra a conscienciar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, s'engegarà un campus científic marí organitzat amb la Fundació CRAM orientat a la recerca, el coneixement i la conservació del mar.

Redacció / Fotos: Fundesplai

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix