Olesa de Montserrat i Sant Boi reben nens sahrauís refugiats

L’estada dels infants sahrauís a Olesa s’emmarca dins el projecte 'Vacances en Pau' que impulsen el Front Polisari i l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí.

Es tracta d’un projecte que pretén treure’ls, per un temps, de les difícils condicions de vida que hi ha als campaments

De Tindouf a Sant Boi

De la seva banda, el Hussein, el Mohamed Mahmud, el Nuh, la Malia, la Suad i la Lamina passaran aquest estiu a Sant Boi. Són nens i nenes sahrauís d'entre 8 i 14 anys que viuen en el camp de refugiats de Tindouf, a Algèria, i que han estat acollits temporalment per famílies santboianes.

L'alcalde, Jaume Bosch, els ha donat la benvinguda a la ciutat. Des de Sant Boi, els nens i les nenes visitaran llocs d'interès cultural i turístic, com Catalunya en Miniatura, faran caminades per la vora del riu Llobregat, participaran en una sortida al Canal Olímpic i prendran part també en la Pujada a Peu a Sant Ramon.

Un total de 600 infants tindran la possibilitat de passar les vacances a diferents municipis de Catalunya, en un entorn diferent al que viuen en campaments de refugiats on no tenen garantides les necessitats bàsiques (temperatura, roba, alimentació, subministrament de llum elèctrica i aigua corrent), i conviure amb infants del nostre país.

El programa de la visita inclou la realització d'una revisió mèdica general a l'Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu.

Redacció | Foto: Ajuntament Olesa
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix