El brot de coronavirus a la presó Brians-1 ja afecta a 39 presos

Cinc reclusos del mòdul afectat han estat traslladats a la unitat Covid-19 de Brians 2 i cinc més a la unitat Covid-19 de Puig de les Basses, a Figueres

El brot de coronavirus que la setmana passada es va detectar a la presó Brians 1 de Sant Esteve Sesrovires ha afectat ja a trenta-nou interns del mòdul 2 del recinte penitenciari, que està aïllat com a mesura preventiva. Segons ha informat el Departament de Justícia, les PCR practicades als presos del mòdul afectat han revelat que són 39 els interns contagiats pel brot de coronavirus, que es va descobrir la setmana passada arran d'un positiu detectat en una prova rutinària.

BIG 8788264513071715 00

Els interns del mòdul 2 estan aïllats, sense contacte entre ells ni accés als espais comuns, i 29 dels positius han estat confinats en les seves cel·les. Així mateix, cinc reclusos del mòdul afectat han estat traslladats a la unitat Covid-19 de Brians 2 i cinc més a la unitat Covid-19 de Puig de les Basses, a Figueres (Alt Empordà).

BIG 5126254513071715 00

Actualment són 71 els interns i 51 els funcionaris de les presons catalanes positius per coronavirus. Des de l'inici de la pandèmia, han estat donats d'alta 739 reclusos i 494 treballadors penitenciaris després de superar la malaltia.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix