TRAM es compromet amb el Projecte David de la Fundació Marianao

L’entitat santboiana treballa per estar al costat de les persones amb problemes penals i penitenciaris, oferint assessorament jurídic i suport personal gratuïts

TRAM i la Fundació Marianao han signat un conveni de col·laboració per finançar part del Projecte David, una àrea de l'organització social que assessora jurídicament i dona suport a les persones sense recursos i amb problemes penals i/o penitenciaris del Baix Llobregat.

fundaciomarianao 2

L'aportació econòmica de TRAM servirà per garantir l'estructura professional que dona atenció gratuïta a les famílies vulnerables que necessiten assistència legal i psicològica per superar un procés d'empresonament i reinserció social. La Fundació compta amb un equip format per una jurista penal, una educadora social i criminòlogues, que cobreixen totes les necessitats al llarg del camí penitenciari, des que es puguin originar els inconvenients legals, passant per l'estada a la presó, l'acompanyament en sortir-ne i la lluita contra l'estigmatització.

El Tramvia s'ha compromès, a més, a cedir espais per fer difusió del Projecte David als seus canals corporatius per tal de fer arribar aquest servei per a la igualtat social al màxim de persones possible.

fundacio.marianao 2

La Fundació Marianao té els seus orígens als anys 80 en un grup de persones, la majoria joves del barri Marianao de Sant Boi de Llobregat, que des del voluntariat social buscaven alternatives als greus problemes que patien els infants i joves davant la manca d'equipaments i recursos socials. Actualment, l'entitat compta amb diferents àrees d'assistència gratuïta a les famílies en situació de vulnerabilitat, els infants i joves, un programa de beques, serveis d'inclusió social i activitats de participació comunitària.

Redacció / Fotos: Fundació Marianao

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix