La Gasol Foundation organitza una cursa solidària virtual per recaptar fons

L'objectiu és aconseguir els 200.000 quilòmetres recorreguts de forma col·lectiva amb l'objectiu de conscienciar sobre la 'pandèmia silenciosa' de l'obesitat infantil

La Gasol Foundation va presentar ahir dijous una carrera solidària virtual, que arrencarà el pròxim 4 de març i s'allargarà fins al 31 del mateix mes, amb l'objectiu de conscienciar sobre la 'pandèmia silenciosa' de l'obesitat infantil i recaptar fons per als programes de l'entitat. La iniciativa, anomenada '#KMSxLaSaludInfantil', s'emmarca en el Dia Mundial de l'Obesitat, que se celebra el 4 de març, i compta amb el suport de la farmacèutica Novo Nordisk, ha explicat en un comunicat la fundació dels germans basquetbolistes.

“Les inscripcions en la carrera són completament gratuïtes, tot i que les persones que vulguin fer un pas més per la salut infantil puguin adquirir el dorsal solidari oficial. D'aquesta forma, podran contribuir als programes de promoció de la salut i prevenció de l'obesitat infantil de la fundació”, va indicar l'entitat. L'objectiu és aconseguir els 200.000 quilòmetres recorreguts de forma col·lectiva.

Eu6XuRMXYAAh1Gn

Els participants podran sumar els seus quilòmetres al comptador global fent activitat física de la manera que prefereixin -caminant, corrent, amb bici o nedant, entre d'altres-, i des de qualsevol lloc del món.

Captura de pantalla 2021 02 26 a las 6.11.42

“Volem que el Dia Mundial de l'Obesitat sigui tan sols l'inici de tot un mes d'activitats de promoció d'estils de vida saludable, de manera que durant les setmanes vinents dinamitzarem la carrera amb vídeos, activitats i consells saludables”, va destacar la directora executiva de la Gasol Foundation, Cristina Ribes.

Redacció / Fotos: Gasol Foundation

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix