Detinguts a Sant Feliu quatre traficants de cocaïna a gran escala

Els detinguts transportaven la droga des de Madrid oculta en espais especialment habilitats en vehicles, i l'emmagatzemaven en un domicili de Sant Feliu de Llobregat, on l'adulteraven, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

La cocaïna era distribuïda des del Baix Llobregat a altres traficants menors de les províncies de Barcelona i Girona.

En els registres efectuats s'han intervingut 23 quilos de cocaïna de gran puresa, precursors químics i utillatge per al seu tall, 170.000 euros en metàl·lic i els cinc vehicles utilitzats en les activitats il·legals.

L'operació té el seu origen en les investigacions portades a terme per agents del Grup de Policia Judicial de la Comissaria de l'Hospitalet de Llobregat, a partir de les investigacions sobre una parella de nacionalitat colombiana que es podria dedicar al tràfic de cocaïna a gran escala a Sant Feliu de Llobregat, segons el comunicat policial.

La droga es portava des de Madrid fins a Barcelona en vehicles condicionats especialment per a això, ocultant les drogues en coixins de seguretat o als laterals dels seients del darrere.

Tot i que inicialment la parella investigada residia al domicili de Sant Feliu de Llobregat, en el transcurs de l'operació policial van traslladar la seva residència a Montcada i Reixac, utilitzant el primer com a magatzem i laboratori de la cocaïna adquirida, amb vigilància les 24 hores.

Durant l'operació policial s'ha detingut quatre integrants del grup organitzat i intervingut 23 quilos de cocaïna de gran puresa, precursors químics i utillatge per al seu tall, 170.000 euros en metàl·lic i els cinc vehicles utilitzats en les seves activitats il·lícites.

Els detinguts, a qui s'imputen presumptes delictes contra la salut pública i associació il·lícita, van ser posats a disposició de l'autoritat judicial, que va decretar l'ingrés a presó preventiva per a tots ells.

L'operació ha estat portada a terme per agents del Grup de Policia Judicial de la Comissaria de l'Hospitalet de Llobregat, amb la col·laboració de la Unitat de Guies Canins de la Brigada Provincial de Seguretat i Protecció de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya.

Redacció | Foto: Policia Nacional
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix