Sant Joan Despí señaliza itineraris per passejar, córrer i anar amb bici

Es concentren a la zona agrícola i la ribera del riu Llobregat del municipi baixllobregatí

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha dissenyat i senyalitzat diversos itineraris recomanats per passejarcórrer i anar en bicicleta amb seguretat per la zona agrícola i la ribera del riu Llobregat. Aquests itineraris, de diferents llargades, tenen com a objectiu facilitar una mobilitat saludable i segura, tot garantint la distància de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19.

unnamed.itineraris

En total, a la zona agrícola i la ribera del riu s’han senyalitzat quatre itineraris: dos reservats per al passeig, un per córrer i passejar i un per anar en bicicleta.

  • L’itinerari 1, per a vianants i corredors, té 3,7 kilòmetres de llargada i va des de la carretera Dreta fins al camí de la Moixeta
  • L’itinerari 2, per a vianants, té 2,7 km i va del carrer Riera d’en Nofre al camí de la Moixeta
  • L’itinerari 3, per a vianants, té 1,1 km i va del carrer Riera d’en Nofre a la carretera Dreta
  • L’itinerari 4, per a ciclistes, té 6,4 km, i té el seu inici i final al camí de la Moixeta

Al llarg d’aquests itineraris per la zona agrícola i la ribera del riu, cal circular per la dreta en el sentit recomanat per tal d’evitar creuaments entre persones. En cas d’haver de fer avançaments, s’han de fer per l’esquerra, amb precaució.

DSC03109

A més, cal mantenir les distàncies de seguretat recomanades: dos metres entre persones si anem passejant, i la màxima distància possible si anem corrent o en bicicleta. Recordeu que en aquesta zona es desenvolupen activitats agrícoles que cal respectar.

Aquests itineraris complementen els camins saludables de la zona urbana. L'actuació s'emmarca en el pla de reordenació de la mobilitat que l'Ajuntament de Sant Joan Despí està desenvolupant per tal d'adaptar l'espai públic a les mesures de seguretat i higiene necessàries per evitar la propagació de la COVID-19.

Redacció / Fotos: DG-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix