Núria Marín: "Cal repensar on estem, cap on anem i que no ens podem aturar"

La presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de l’Hospitalet  ha destacat com la corporació “ha realitzat una compra centralitzada de material sanitari i ha liderat el repartiment d'aquest material a la província”

Núria Marín ha afirmat que el seu consistori valora la creació d'una taula econòmica-sanitària per atendre les necessitats de les empreses per fer front a la pandèmia. L'Ajuntament també estudia cedir espais municipals perquè els infants puguin continuar els seus estudis amb totes les garanties al proper curs.

El cicle de trobades virtuals "eFòrum" ofereix a les empreses del territori conèixer les principals mesures dels seus municipis per fer front a la crisi de la COVID-19, i als governs municipals conèixer les necessitats del seu teixit empresarial. 

El Cicle de Trobades virtuals -eFòrum- amb alcaldes/ses del Baix Llobregat  i l’Hospitalet ofereix a les empreses de cada municipi conèixer les mesures i línies que l’administració local estan posant en marxa per minimitzar l’impacte de la crisi de la COVID-19 a l’activitat econòmica, i permet als responsables polítics conèixer de primera mà les necessitats de les empreses.

Avui s'ha celebrat una trobada virtual amb Núria Marín, alcaldessa de L'Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona, on ha destacat els esforços que tant l'Ajuntament com AEBALL i els agents econòmics i socials de la ciutat estan realitzant per combatre el coronavirus i les seves conseqüències econòmiques, sanitàries i socials. En aquest sentit, l'alcaldessa ha valorat la creació d'una taula econòmica-sanitària amb les empreses i autoritats del municipi per coordinar totes les accions i garantir la màxima seguretat.

nuri mari dipu

Marín ha recordat les principals respostes del consistori a la crisi -com la creació d'un servei d'atenció gratuït a empreses i autònoms/es, congelació de taxes, etc - i també el paper important que té la Diputació de Barcelona que ella presideix, que ha realitzat una compra centralitzada de material sanitari i ha liderat el repartiment d'aquest material a la província.

Segons dades oficials, L'Hospitalet concentra més del 2% dels ERTOs de Catalunya, que afecten a més de 15.000 persones treballadores. "Entre tots -administracions, agents socials, empreses- hem de sumar i treballar plegats. Només sortirem d’aquesta situació si anem tots a una", ha destacat. També ha afirmat que el teletreball "ha vingut per quedar-se" i ha assenyalat que la crisi actual comportarà molts canvis a tots els àmbits de la vida dels ciutadans, fins i tot un canvi de paradigma. "Cal repensar on estem, cap on anem i tenir clar que no ens podem aturar", ha subratllat, destacant també la feina que es realitza des de fa ja més de quinze anys, mitjançant el Pacte Local per l'Ocupació i desenvolupament econòmic de L'Hospitalet, del que AEBALL en forma part des dels seus inicis.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix