L’Ajuntament d’Esplugues posa en marxa ‘Ens en sortirem’

El consistori convida a la ciutadania a participar en xarxes socials

Amb el lema ‘Ens en sortirem. Gràcies, Esplugues’, el consistori baixllobregatí vol llançar a través de les xarxes socials un missatge d’ànims a la ciutadania de la ciutat superar les dificultats de la crisi sanitària pel coronavirus i d’agraïment pel seu comportament cívic i solidari.

etiqueta esplugues 2

A més convida a tothom a fer visible a les xarxes socials la seva activitat i els seus missatges positius durant aquests dies de confinament a través de l’etiqueta #EspluguesACasa. A Instagram, per exemple, podem veure com el cantautor espluguí Israel Duran (israelduranmusic) ha construït una mini ‘home-studio’ o com els Museus d’Esplugues (museus_esplugues) ens mostra peces ceràmiques de gran interès.

etiqueta esplugues 3

Des del compte municipal de Twitter (@ajesplugues), Facebook i Instagram es proposen jocs casolans, en línia amb el projecte Playful Esplugues, per utilitzar el joc entre persones de totes les edats com a eina de convivència i de cohesió. I també des de Twitter es pot fer seguiment diari, a més de totes les novetats i recomanacions sobre la pandèmia, de l’aplaudiment que els diferents cossos policials fan a les 20 hores al personal sanitari de les residències del municipi. Cada dia, a una residència diferent.

Més de 2.000 mascaretes

D’altra banda, el grup de voluntariat format a la ciutat per fer front a l’emergència sanitària del coronavirus ja ha produït més de 2.000 mascaretes. Una vegada s’han confeccionat, es netegen i desinfecten per ser lliurades amb la màxima seguretat.

EVAHs GWsAAaBGgEVAHs NXQAEBu5w


Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix