La Fundació Decathlon i la Fundació Marianao uneixen esforços

Permet que infants santboians de famílies amb dificultats econòmiques practiquin esport en igualtat d'oportunitats amb la donació de material esportiu

Fins a 45 nens i nenes de Sant Boi de Llobregat practiquen un esport extraescolar i es beneficien de la seva pràctica gràcies a les beques que reben. Ara, Decathlon se suma a aquesta iniciativa equipant-los amb roba i material perquè practiquin esport en igualtat d'oportunitats amb els seus companys i companyes.

Molts nens i nenes que participen en el Casal Infantil de Marianao no poden gaudir d’activitats esportives extraescolars perquè les seves famílies tenen dificultats econòmiques per arribar a final de mes. Això provoca que no puguin beneficiar-se de la pràctica esportiva en totes les seves dimensions: salut, valor, hàbits, etc. 

news detail

Per fer front a aquesta realitat, “des de fa uns anys disposem d’un programa de beques perquè nens i nenes de 3 a 16 anys de famílies amb situacions econòmiques fràgils puguin fer l’esport que vulguin en horari extraescolar. Bàsquet, futbol, arts marcials, dansa o natació són alguns dels esports que practiquen.”, s’explica.

Des de la Fundació Marianao es cobreix les quotes d’aquestes activitats extraescolars i es manté una relació estreta amb els centres esportius per tal de fer el seguiment de cada nen i nena i treballar en xarxa amb objectius comuns. 

kids basketball dribbling 654x368

Tot i això, la Fundació Marianao considera que “un dels problemes amb els quals ens trobàvem és la dificultat per fer front a la despesa per comprar el material d’equipació per a la pràctica de l’esport. Els infants creixen i canvien de talla, la roba es desgasta i el cost del calçat, la roba adequada i altres materials es converteix en una dificultat.” Per acabar amb aquesta problemàtica i afavorir la igualtat d’oportunitats, Decathlon Sant Boi, a través de la seva fundació, s’uneix a la causa i equiparà amb roba, complements i material esportiu a cada nen i nena becat. 

Es tracta d’una aliança que “hem establert per tres anys i que permetrà que 45 infants puguin practicar l’esport que vulguin en les mateixes condicions amb què ho fan els seus companys i companyes. A més de l’aportació econòmica, Decathlon Sant Boi també ha involucrat l’equip de la botiga, que una vegada al mes fa voluntariat corporatiu i participa i lidera activitats esportives amb els infants del Casal Infantil", s'afirma des de la Fundació Marianao.

Redacció / Fotos: Arxiu.-Fundació Marianao-Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix