Tot a punt per al Festival del Mar de Port Ginesta

Aquesta festa de la nàutica itinerant, que impulsa l'Associació d'Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) amb la intenció de dinamitzar el mercat i acostar la nàutica als ciutadans, comptarà amb una àmplia exposició d'embarcacions, accessoris i serveis, amb grans oportunitats de compra, i un extens programa d'activitats. “Volem que el Festival del Mar es converteixi en una festa on la gent vingui a passar-s'ho bé, que ens ajudi a incorporar nous aficionats a la nàutica i que sigui una plataforma comercial efectiva per a les empreses”, afirma Carlos Rico, president d'ADIN.

El festival preveu registrar l'afluència d'unes 20.000 persones entre les tres seus i reunir uns 100 expositors en total, han informat des de l’organització.

A banda de la seva oferta comercial, un dels grans atractius del festival és un programa d'activitats amb un amplíssim ventall de possibilitats per disfrutar del mar i la navegació: tallers i xerrades sobre seguretat marítima, construcció d'un veler, pesca, confecció de nusos, travesses oceàniques; sortides amb veler i creuers turístics i grans catamarans; batejos de mar; i la simulació d'un rescat amb un helicòpter de Salvament Marítim.

Regata Festival del Mar-ADIN

També hi haurà lloc per a les competicions nàutiques, com el Campionat de Catalunya de Motonàutica en la categoria PR-550, que es disputarà a Sant Feliu de Guíxols el 13 de maig, i la I Regata Festival del Mar-ADIN, que es durà a terme a Port Ginesta el 20 de maig.

La implicació del sector ha permès incorporar l'oferta d'altres organitzacions com l'Estació Nàutica Costa Daurada a Cambrils en una jornada de portes obertes el 26 i 27 de maig, on oferirà sortides amb caiac i de vela lleugera, batejos de submarinisme, iniciació al kitesurf, pàdel surf, sortides amb hobbie cat, windsurf, etc. A més, es duran a terme exàmens per obtenir l'autorització federativa “titulín”.

També s'han programat altres tipus d'activitats, com un espectacle infantil de jocs i música en directe i una diada castellera a Port Ginesta; i una jornada de portes obertes de la Vil·la Romana de la Llosa i del Museu Molí de les Tres Eres a Cambrils.

Pel que fa a la previsió de públic, es preveu l'assistència d'unes 20.000 persones i la participació d'unes 100 empreses expositores en total a les tres fires. La primera edició del Festival del Mar s'ha fet coincidir amb altres fires que ja es duen a terme anualment, com la V Fira Marítima de la Costa Daurada a Cambrils, la setena edició de Guixolsmar a Sant Feliu de Guíxols i la IV Fira Nàutica d'Ocasió i del Xàrter a Port Ginesta.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix