Bogeria en un centre de jardineria de Gavà

Va vendre en un temps rècord totes les plantes destinades al Mobile World Congress

El centre de jardineria gavanenc Vivers Barri va vendre -ahir dissabte- en un temps rècord les més de 600 plantes destinades al Mobile World Congress (MWC) 2020, que finalment no se celebrarà per la incertesa provocada pel brot de coronavirus. La idea inicial era obrir avui dissabte i demà diumenge de 10 a 14 hores, però la gran afluència de compradors ha esgotat les existències en poc menys de dues hores.

vivers barri 2

L’empresa va organitzar aquest cap de setmana un outlet a les seves instal·lacions amb les flors d’alta qualitat a preu de cost i descomptes de fins al 70% per evitar haver-les de llançar. Els clients han pogut trobar plantes de petit format per a casa com les kènties a només 20 euros (en comptes del preu habitual de 45), les jardineres amb flor a 10 euros o les heures i les falgueres a 5 euros. "Gràcies a tots, estoc exhaurit. Ara mateix sense paraules. Ha estat un èxit gràcies a vosaltres”, van manifestar Vivers Barri en un missatge a les xarxes socials, on ha adjuntat dues fotografies amb els estands i les lleixes totalment buides.

vivers barri 3

Segons el centre de jardineria, el gènere liquidat era de gran qualitat i estava destinat a guarnir els pavellons i les zones comunes del MWC al recinte de Fira Gran Via. L’anul·lació del certamen els havia deixat amb aquest gran estoc de material fresc en el seu millor moment i s’hauria malbaratat ràpidament.

Per amortir les pèrdues, des de Vivers Barri es va pensar en aquesta macro outlet que, finalment, va ser tot un èxit, amb llargues cues de cotxes a la B-210 durant tot el matí i grans problemes d’aparcament a la zona.

Redacció / Fotos: Vivers Barri

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix